Lunch, sanitära olägenheter, bussar och en slyna

Kom precis tillbaka från lunch med mina kollegor.
Idag var det "barnkalas". Dvs pannkakor på WKB.
Vi 10 som gick iväg var: Jag, Herje, Calle, Johan, Peter, Tobbe, Jan, Tommy, Göran och Dino.

Lunchens samtalämnen blev:

  1. Hus och lägenhetsinköp? Ett hett ämne här på Aftonbladet. Calle har gett upp, det är för dyrt, Peter letar vidare i Enskede där huset kostar 2,5 milj och därtill måste man köpa loss tomten för 500 000 kr, Herje som nästan letat längst har gett upp, han hittar bara hus med radon, mögelskador eller fukt i källaren. Tobbe föreslår klokt att: varför inte bara köpa ett hus som klassas som en sanitär olägenhet? Ja, då vet man ju att det inte kan bli värre? Smart Tobbe...
  2. Biltullar. Imorse fanns en artikel i Dagens Nyheter där en minister B (idag kallad slynan) talat om att minsann skall bara stockholmare få rösta om biltullarna. Hur kommer det sig? Herje är så upprörd att han blir röd i ansiktet. Han bor på Lidingö och får inte rösta. Han kör bil till jobbet varje dag.
  3. Kommunala förbindelser. Vi föreslår Herje lite snällt att man kan ju åka buss. Då blir Herje om måttligt ännu mer upprörd och talar om att han HATAR att åka kommunalt. Det går bara inte. Det är bara svettiga människor som åker buss. Och så blir han ju så rastlös. När man åker bil kan man lyssna på musik och ha på AC. Jag föreslår en mp3 och en handfläkt. Det gick inte hem. Herje vägrar att åka kommunalt.
  4. En rullstolsbunden som snaskar kotte. Tobbe ska berätta om en film med Adam Sandler. Tydligen är det en tjej som sitter i rullstol och som gillar att snaska kotte. Man kan också slå henne på benen för att hon inte känner något. Så mycket mer får vi inte veta om filmen. Den verkar ju jättebra?

Mina kollegor? Ja, dom är bra och det blev en mycket rolig lunch!

1 kommentar:

Camilla sa...

Linda vilken RUBRIK du har!!! Hahaha det märks att du jobbar på Aftonbladet - du vet hur man skriver en intresseväckande löpsedel:)

Hjälp, jag kan inte tänka mig Herje bli förbannad?!

kraaam