Saker som förgyller

Såhär ser min lilla "bunker" ut. Igår var Charlotta här och förgyllde den lite extra med saker från henne och Annelie! Fina rosa rosor, en stor hög tidningar, böcker, dvd-filmer och en uppblåsbar hand med texten "Full fart framåt". Kunde det bli bättre?
Även goda besked på ronden. Idag kommer mitt kortison att börja trappas ut nu skall jag speedas ner. Jag slipper Kabivendroppet på nätterna och bäst av allt: Jag får åka hem några timmar både lördag och söndag!
Om undersökningen går vägen på måndag och det ser fint ut där inne är chansen stor att jag på riktigt blir utskriven måndag eller tisdag nästa vecka. Hoppas med försiktighet!
Imorse bestämde jag mig för att bryta lite rutin. Jag gick upp tidigt (okej, vaknade 05.00 och kunde inte somna om) satte mig i duschen och rakade benen. En underskattad sak det där.
Sen käkade jag frukost i dagrummet. Det var en upplevelse. Det är nästintill bara gubbar på avdelningen och jag vet inte om det var inbillning men det kändes som om jag liksom störde ordningen. Det blev helt knäpptyst. De verkar ha skapat sig egna platser och lite halvt förvirrad tog jag min tillflykt i ena soffhörnan.
Okej då, dessutom satt jag fast i en droppställning så bära bricka från dagrummet till rummet är lite klurigt.
Men lite socialiserade har ingen dött av tänkte jag och dök ner i min bok..

Nu börjar väntan på min lilla familj. Idag tror jag att vi skall ta en liten lyxig tur ner till cafeterian och glo på lite folk. Dock i sakta mak. Svängde benen över sängkanten imorse och sträckte mig i låret. Mina muskler är borta. Men bara tillfälligt!

Inga kommentarer: