Semla någon?


Igår hade Magnus varit och handlat. Och köpt två semlor.
Han trodde jag tyckte om semlor. Det gör jag inte.
Jag trodde han tyckte om semlor. Det gör han inte.
Vem är den här Magnus egentligen och hur känner han mig..?

Två semlor någon..?

10 kommentarer:

Anonym sa...

Du tittar alldeles för lite på Sci-fi filmer du!! Fattar du inte vad som hänt!?

Magnus har med största sannolikhet blivit bortförd av utomjordingar, som sedan håller på och experimenterar med hans fantastiska hjärna. För att ingen skall ana ugglor i mossan så har de nu ersatt Magnus med en Magnus kopia. Kopian har genom hjärnscanning, kopiering fått vissa detaljer om Magnus, däremot kan det alltid missas en del... Du måste därför genomföra en del sexuella experiment på Magnus, för att se om detta stämmer.. för detaljer om vad du kan göra så kan du kontakta mig!!

Detta är ett allvarligt problem, allt fler blir bortförda och ersatta!! Var vaksamma därute, allt kanske inte är vad det ser ut att vara!!

Anonym sa...

JAG tycker om semlor :-)

Anonym sa...

Visst kan jag väl hänga i en takrona men jag vet inte hur mycket klokare vi skall bli av det?

Ge semlan till Jossan.

Anonym sa...

SemlAN - var det inte två?? Då blir det ju semlORNA!! Hallå - lura mig inte nu!!!

Anonym sa...

Det VAR två semlor, nu är det bara EN.. Åt en halv igår, den var heeelt ok!! inte sån där äcklig mandelmassa i den utan nån slags sylt.. mumma!

Anonym sa...

Scully: Varför ska DU hänga i en takrona? Det var Magnus du skulle experimentera på ;-)

Anonym sa...

Om Du åt en HALV igår... då borde det åtminstone vara EN och EN HALV kvar... Bara för att jag är blond kan man inte lura mig hur som helst faktiskt! Men semla utan mandelmasssa ÄR ingen semla.. sylt ska man ha till pannkakor.

Anonym sa...

Jossan: Som du säkert läste ovanstående, så händer det jääävligt sjuka grejjor här!! Saker o ting är inte som man tror, en och en halv "Semla" borde finnas kvar, men det gör det inte.. Aliens!?? Du e blond men verkar trots det smart.. hmm är du oxå ersatt av nån marsmänniska!! VA! ÄR DU DET??

Anonym sa...

Ja, Du - det kan man inte så noga veta.... men jag fyller år i januari så om jag är ersatt av en mars-människa... borde jag inte bli ett par månader yngre då?? Då ÄR jag fortfarande bara 29.. eller vad menar Du med mars-människor??
Jaja, vi vet att jag är smart i alla fall - det är det viktigaste..

Anonym sa...

Linda, jag stal Din semle-bild för att ha den på föreläsningen i morgon... (TACK!) men nu när jag tittar på Din senaste blogg som handlade just om semlor, ja då ser jag att den är kvar där.. Det förbryllade mig först MEN sen kom jag på att Mange ju köpte TVÅ. Herregud, jag trodde att jag blivit knäpp plötsligt.Som sagt, vi VET ju att jag är smart liksom.

Ha det bra - hörs säkert i morgon eftermiddag, då är jag på jobbet igen!
KRAM