4 dagar i Helsingborg

Mot Helsingborg och Animero för fyra dagars introduktion.
Korta instruktioner om vad jag skulle ha med mig resulterade i många tankar kring vad jag skulle packa med mig. Och inte packa för mycket.
Oömma kläder till kickoff och svarta kläder för fotografering.
Ok.
Upp i ottan för att ta mig till Bromma och Kullaflyg till Ängelholm.
Bo på Elite Hotell Mollberg.












Tisdagen kickoff bestod av matlagning och klättring på Helsingborgs Klätterklubb K2.
Spännande. Har aldrig klättrat förut.
Smått fåfäng som man är undrade jag genast hur det skulle gå ihop med mina långa naglar.
Men det gick ganska bra. Jag gav mig f-n på att inte vara sämre än grabbarna och skulle upp högst upp.
8 meter.
Efter 4 meter skakade knäna som asplöv och trots att man vet att man sitter fast i sele och inte kan ramla ner är man lika rädd ändå.
Två djupa andetag och sen fortsatte jag.
Hela vägen upp.
Grymt stolt.




Efter klättringen skulle vi laga mat på restaurang och nattklubben Sirocco.
Jag, Calle och Marcus var förrättslaget.
På menyn stod:

Förrätt:
Pilgrimstartar med äpple och gräslök
Råraka med löjrom och creme fraiche
Laxkräm med pepparrot och gräslök
Skagen på toast

Varmrätt: 
Rådjurssadel med rotfruktsgratäng, steklök, svamp och enbärssås

Dessert: 
Chokladfondant med blåbärssorbet och rårörda bär

Inga kommentarer: